Meteen naar de inhoud

Bruiloften

Het vastleggen van de mooiste dag van jullie leven, jullie bruiloft, in het bijzijn van iedereen die je liefhebt maakt mij een blij mens. Als trouwfotograaf op jullie bruiloft leg ik alle mooie momenten vast. De inside joke, glimlach en traan, dát zijn de echte momenten waar ik voor ga. Herinneringen die je vervolgens voor altijd kunt herbeleven. Bruiloften zijn voor mij een onuitputtelijke bron van inspiratie en hét moment waarop we de liefde vieren.

Mijn missie is geslaagd als jullie een big smile of traan van ontroering en geluk op de bank door het fotoalbum bladeren. Zodat jullie de dag en alle bijzondere momenten nogmaals herbeleven, zoals de dag was.

Jullie bruiloft vastleggen? Ik ben er graag bij!

Jullie bruiloft

De mooiste dag van je leven, die je natuurlijk nog eens wil herbeleven. Daar help ik graag bij! Na een kennismaking met elkaar bespreken we jullie wensen. Indien gewenst plannen we nog een love shoot vooraf in, zo heb je direct leuke foto’s voor op jullie trouwkaart 😉 

Stefan van Beek | Professioneel Bruidsfotograaf
5/5
Stefan is heel relaxed en zijn aanwezigheid voelt meteen vertrouwd. Hij weet de sfeer van de dag perfect vast te leggen en heeft oog voor alle bijzondere details. Naast prachtige foto's dus ook nog een hele fijne persoonlijkheid.
Bruid en bruidegom tegenover elkaar voor zoen tussen bladeren door gefotografeerd Kasteel Keukenhof in Bollenstreek © Stefan van Beek Fotografie
Bo & René
5/5
Stefan was super professioneel maar ook heel toegankelijk. Het resultaat overtreft alle verwachtingen! In alle opzichten hadden wij ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Absoluut een aanrader!
Cheyenne & Thibaut

Jullie verdienen prachtige foto’s van jullie bijzondere dag. 

Niet van die geposeerde foto’s maar foto’s
die laten zien wie jullie echt zijn en waardoor jullie
het moment weer herbeleven bij het terugkijken.

Ik hou van een persoonlijke benadering en ben ontzettend
benieuwd wie jullie zijn en wat jullie verhaal is. 

Vul het formulier in en ik neem snel contact met jullie op.

Dierbare herinnering

Kijk terug op jullie mooiste dag

Pure emoties

Voel en beleef jullie dag opnieuw

Persoonlijke benadering

Samen bespreken we jullie wensen

Bruiloften

Naar deze bruiloft in het Groene Hart heb ik lang uitgekeken! Eindelijk is het de grote dag van Maaike en Kaleb

Deze prachtige dag in juli, midden in de zomer was dé dag van Jiska en Tim. En wat een bruiloft was dit zeg! 

Op deze mooie zomerse dag in juni start in vroeg in de ochtend in Voorburg. Brenda en Pascal stappen vandaag in het huwelijksbootje.