Meteen naar de inhoud

Bruidsfotografie trouwlocatie Brasserie Schinkelshoek Vlaardingen

Bruidegom laat bruid met haar hand draaien op een groene grasheuvel tegen een blauwe achtergrond tijdens bruiloft fotoshoot © Trouwfotograaf Stefan van Beek

Bruidsfotografie in Vlaardingen

Trouwen in september staat altijd garant voor mooie nazomerse dagen. Tijdens de bruiloft van Jiska en Menno klopte dit eens te meer. Het beloofde een mooie dag te worden vol liefde, inclusief een golfclinic in Vlaardingen én verrassing voor álle gasten. Dat een deel van deze bruiloft zich in Diergaarde Blijdorp zou afspelen was helemaal een cadeau. I love my job!

Vandaag is Robin mee als second shooter, echt ontzettend fijn! In de ochtend start zij bij Menno en ikzelf bij Jiska. Wanneer de bruid klaar is met haar visagie en haar, is haar zus aan de beurt. De bruid zoekt nog snel even een momentje van ontspanning op haar Switch. Het bruidspaar zijn enorme game fans, spelen veel spelletjes en zijn heerlijk competitief. De Switch gaat resoluut van haar schoot zodra haar nichtjes binnenkomen, heerlijk rondwandelen en -hoe kan het ook anders- de aandacht opeisen door volop te knuffelen. Ook de bruidegom is inmiddels aangekleed, zijn vader heeft geholpen met de laatste details en de stropdas; hij is helemaal klaar voor de first look! 

De first look blijft een bijzonder moment, het is prachtig om te zien hoe de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien, volop glimlachen, elkaar stevig vastpakken en van top tot teen bekijken. Check! 

Trouwfoto's in Diergaarde Blijdorp

Regelmatig kom ik in Diergaarde Blijdorp, en hoe leuk is het om hier bruidsfoto’s te maken! We lopen tussen de prachtige herfstkleuren door richting het Oceanium, de plek die een bijzondere betekenis heeft voor het bruidspaar. Het bruidspaar geniet zichtbaar wanneer ze zijn omringd door het gigantische aquarium. We vervolgen onze weg richting de Vlindertuin alvorens we weer met de trouwauto koers zetten richting Brasserie Schinkelshoek in Vlaardingen.

Gezelligde drukte tijdens de getting ready van de bruid © Stefan van Beek Fotografie
Detail van manchetknoop overhemd bruidegom in zwart wit © Stefan van Beek Fotografie
Bruidegom met blauw pak kijkt naar voren op de achtergrond komt de bruid aangelopen voor de first look © Stefan van Beek Fotografie
Bruidspaar omhelst elkaar bij de first look waar zij elkaar voor het eerst zien op hun bruiloft © Stefan van Beek Fotografie
Bruidspaar loopt naar ingang diergaarde Blijdorp © Stefan van Beek Fotografie
Bruidspaar staat tegenover elkaar in de aquarium tunnel van het Oceanie in Blijdorp © Stefan van Beek Fotografie

Trouwlocatie Brasserie Schinkelshoek

Met het vertrouwde Volkswagen busje als trouwauto zakken we af richting Vlaardingen, naar Brasserie Schinkelshoek. Een mooie locatie die tevens over een golfbaan beschikt. Alle gasten staan al klaar om het bruidspaar welkom te heten wanneer zij komen aangereden. Dit zorgt voor hele mooie beelden van alle aanwezige gasten. Eenmaal binnen in de Brasserie is het tijd om de taart aan te snijden en te proeven. 

Na de taart is het tijd om de calorieën er weer af te sporten, de gasten krijgen een golfclinic voorgeschoteld, het bruidspaar gaat met ons de green op voor een fotoshoot. Dat het bruidspaar op een golfkarretje door de holes wordt gebracht zorgt voor heerlijke platen! Het is dubbel genieten deze dag, enerzijds van het heerlijke weer en anderszijds van de liefde tussen Jiska en Menno. De shoot wordt opgevolgd door de groepsfoto’s waarna iedereen aan het diner kan. Uiteraard met speeches en video’s, er wordt volop gelachen en genoten.

Bordje Mr & Mrs boven op bruidstaart met groene kleur en pastel tint roos © Stefan van Beek Fotografie
Bruidegom staat achterop golfkarretje waar bruid inzit terwijl ze over de green rijden bij Brasserie Schinkelshoek in Vlaardingen © Stefan van Beek Fotografie
Bride and groom laughing while standing side by side between autumn leaves © Stefan van Beek Photography
Wedisson Award Stefan van Beek wedding couple doing dance move on grass hill with bokeh balls and blue sky in background

Trouwceremonie bij CLC Den Haag

Nadat het diner is geweest is het tijd voor de ceremonie. De ceremonie is in het CLC te Den Haag, een prachtige kerk met een hele hechte gemeenschap. Na een vriendelijk onthaal worden we getrakteerd op mooie muziek, persoonlijke woorden en volop liefde. Alle aanwezigen zingen in volle overtuiging mee, het bruidspaar spreekt hun geloften aan elkaar uit en natuurlijk worden de ringen omgedaan gevolgd door de kus der kussen. Wat niemand weet is dat de bruid een verrassing in petto heeft. Zij heeft haar haar tot de bruiloft gespaard zodat ze deze na de ceremonie kan afknippen. De gasten gaan dit pas zien op het moment dat het bruidspaar samen de dansvloer oploopt in Brasserie Schinkelshoek. Hoe tof! 

Vader loopt met bruid over het middenpad naar richting het altaar wat hen tegemoet schijnt met vier lampen in CLC Den Haag © Stefan van Beek Fotografie
Bruid heeft pluk haar in haar handen wat na de ceremonie is afgeknipt © Stefan van Beek Fotografie

Trouwfeest Brasserie Schinkelshoek

Het is hoog tijd voor de openingsdans! Alle avondgasten, en diegene die bij de ceremonie waren, zijn inmiddels aanwezig op de feestlocatie. De DJ zet het openingsnummer in en het bruidspaar komt binnengelopen. Zussen, vriendinnen en aanwezige gasten merken direct met een gil op dat het haar van de bruid kort is, een ontzettend mooie en daverende verrassing! Het feestje gaat helemaal los en voor ons zit de dag er op. Een bruiloft met een gouden randje!

Leveranciers deze bruiloft:

Fotografie: Stefan van Beek Fotografie
Locatie: Brasserie Schinkelshoek
Make-up Artist: Nathalie de Jong
Haarstylist: Martine Heesters
Bloemist: La vie en Rose
Trouwauto: Weloveoldtimers
Bruidswinkel: Bruidspaleis Outlet
Kleding bruidegom: Pelger
Ringen: Ina van ’t Hoog
Taart: Cakes with Curves

Locatie-informatie Brasserie Schinkelshoek

  • Brasserie Schinkelshoek Adres: Zuidbuurt 79, 3132 KA Vlaardingen.
  • Brasserie Schinkelshoek Parkeren: Gasten hebben toegang tot het parkeerterrein, parkeren is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor uw gasten.
  • Brasserie Schinkelshoek Beoordelingen: Bekijk de reviews op Google. 
  • Brasserie Schinkelshoek heeft ruimte voor evenementen van 20 tot 200 gasten. Link