Meteen naar de inhoud

Fotosessies

Dit zijn de fotosessies waarop je hebt gewacht. Samen hebben jullie plezier terwijl ik jullie spontane, pure en echte momenten vastleg. Of het nu een familie fotoshoot, love shoot of Day in the Life fotoreportage is. Alles gaat in jullie eigen tempo en na een tijdje heb je niet meer door dat ik aanwezig ben. Daar herinner ik je graag later aan, als je de prachtige foto’s van jullie mooie gezin aan de muur hebt hangen!

Laten we samen herinneringen maken en vastleggen!​

Samen echte momenten vastleggen?

Neem gerust contact op, ik ben benieuwd naar jullie wensen en denk graag mee. Als je jullie bruiloft echt wil herbeleven of een ongedwongen fotoshoot jouw aanspreekt – voel je vrij een bericht te sturen. 

Stefan van Beek | Professioneel Bruidsfotograaf

Echte momenten

Emoties en momenten die voor jullie belangrijk zijn op de gevoelige plaat

Fotojournalistieke stijl

Een fotograaf die jullie momenten vastlegt en onopvallend aanwezig is

Momenten herbeleven

Die glimlach of traan weer voelen zodra je de foto terugkijkt

5/5
Stefan verstaat het vermogen om er als het ware niet te zijn. Je kunt heerlijk jezelf zijn, waardoor de foto's echt spontaan zijn en de emoties werkelijk gevangen worden in het moment. De foto's zijn daardoor echt 'ons'. Het enige nadeel van zijn talent is dat je niet kunt kiezen welke foto je aan de muur wilt hangen 😉.
Stephanie & Teije
5/5
Twee fotoshoots gehad met Stefan. Leuke ongedwongen sfeer, creatieve ideeën en voelde ons op ons gemak!
Linda & Stefan
5/5
Onze wens om in Leiden foto's te maken is met Stefan uitgekomen. We hebben een superleuke dag gehad én hele mooie foto's ontvangen!
Anouschka & Robin