Meteen naar de inhoud

Over Stefan​

Aangenaam, Stefan! Getrouwd met Carleen en de ontzettend trotse vader van onze twee zoons Giedo en Bodi. Ergens heb ik altijd al geweten dat creativiteit in mij zit en loopt fotografie -net als reizen- als een rode draad door mijn leven. 

Als kleine jongen liep ik al te zeulen met de foto- en videocamera’s van mijn vader. Alles werd vastgelegd met een flinke dosis humor of vanuit een andere hoek. Op zoek naar dat éne kiekje dat net iets anders was. Het zo proberen te maken dat de foto het verhaal vertelde, in plaats van het verhaal bij de foto te vertellen. Want iedere plek, ieder moment heeft zijn eigen verhaal. De kunst is om dat goed vast te leggen.

Ik word blij van pure foto’s, beelden waar de emoties vanaf spatten. Dat je direct ziet dat men plezier heeft of dat ze elkaar liefhebben. Dat is de kracht van fotografie. En die foto’s, die gun ik jullie ook!

Waar ik écht gelukkig van word?

Emoties vastleggen op een mooie plaat, terwijl je niet meer doorhebt dat ik aanwezig ben. Een mooi visueel aandenken aan die ene mooie herinnering. Iets dat juist door hét moment een tijdloze uitstraling krijgt.  

Stefan van Beek | Professioneel Bruidsfotograaf

Creatief

Spontaan

Oprecht