Meteen naar de inhoud

Stem op Stefan van Beek bij BFA Awards

Stefan van Beek uit Leiderdorp genomineerd voor BFA Award

3 nominaties bij BFA Award 2024!

Wauw! Ik had dit niet durven dromen, maar zie het als een heel groot compliment voor mijn werk. Uit circa 800 inzendingen zijn 3 van mijn foto’s gekozen en genomineerd bij de BFA Award 2024 in de categorieën ‘bruidspaar’, ‘ceremonie’ en ‘party & friends’. Help jij mee deze titel te behalen door op mij te stemmen? 
Ben ontzettend trots op het feit dat ik genomineerd ben en kan nog steeds niet geloven dat ik maar liefst 3x ben genomineerd! Ik zie dit als een groot compliment voor mijn werk, iets wat ik met volle overtuiging en passie doe. Uiteraard hoop ik op jullie steun in de vorm van een stem voor mijn foto’s. Ben jullie ontzettend dankbaar! 

Zo kun je stemmen:

Stemmen kan tot en met 16 augustus via deze link. Op de website vul je eerst je gegevens in en een fictieve trouwdatum in de toekomst. Daarna krijg je alle 10 de categorieën te zien met in elke categorie 10 foto’s. Om te stemmen dien je in iedere categorie 2 foto’s te selecteren.
Mijn genomineerde foto’s staan in de volgende categorieën: 
  • Bruidspaar (4e categorie, foto nummer 9)
  • Ceremonie (6e categorie, foto nummer 2)
  • Party & Friends (10e categorie, foto nummer 1)
 
Bekijk de genomineerde foto’s hieronder. 

Categorie Bruidspaar - Foto nummer 9

Categorie Bruidspaar, foto nummer 9

Categorie Ceremonie - Foto nummer 2

Categorie Ceremonie, foto nummer 2

Categorie Party & Friends - foto nummer 9